Naponta 7x dícsérlek Téged

2014. június 01., vasárnap

Az ifi hétvégék mindig nagy lelki feltöltődést jelentenek, érdemes mélyre menni. Ez az IFI HÉTVÉGE Isten magasztalásáról szól, a zsoltár alapján: naponta hétszer dicsérlek téged - mit is jelent ez?

Csendes Hétvége

2014. március 16., vasárnap

Csend. Nem némaság, hanem elcsendesedés,épp azért, hogy valamit, valami mást is meghalljunk, mint zakatoló világunkat. Hívjuk meg erre az ifit, hogy megújulhassunk hitünkben, közösségünkben!

"Egymás terhét hordozzátok!"

2013. október 06., vasárnap

Mit jelent, hogy a másik más? S hogyan lehet figyelni, elviselni a különbségeket? Hogyan ismerhető fel benne az ajándék, amire szükségem van? "Egymás terhét hordozzátok!" Sok játékkal, sok beszélgetéssel egy értékes ifi hétvégét tölthetünk együtt!

Miért? Miért? Miért?

2013. május 16., csütörtök

Miért? Talán ez a leggyakoribb kérdésünk. Van ebben egy kis számonkérés, vagy egy kis bizonytalanság és ismerethiány is. Egy Ifi hétvége alkalmas lehet a kérdés tisztázására, annak jogosságára, vagy jogtalanságára.

Tükör hétvége

2012. január 25., szerda

Ha tehetjük, hogy a böjti időszakban nagyobb hangsúlyt fektetünk az önsimeretre és az istentismeretre az ifi-órákon, nagy segítség lesz ez a fiataloknak. Ha pedig mindezt egy hétvége összhangjában, mélységében beszélgetjük végig, akár életváltozás, nagy döntések is születhetnek!

Eszterképű gyermektábor

2012. január 17., kedd

Részletes nyári gyermektábor leírás ötlet.

Eszter történetét vesszük végig, játékokkal kézműveskedéssel és bibliai tanítással.

Őszi hétvége

2011. augusztus 31., szerda

A nyár sok eseménnyel, táborral, lelki feltöltődéssel volt tele, de jó,ha a közösség nem csupán évente egyszer fordít időt a lelki növekedésre. Egy ifis hétvége jó lehetőség erre október-novemberben.

Nyári ifjúsági hét programja

2011. augusztus 31., szerda

Talán nem reális ifihetet szervezni szeptemberben, de mert a téma nagyon aktuális így közreadjuk.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Kapcsolat

Látogatók ma: 235, összesen: 1454519

  • 2024. április 17., szerda

    A HolddalaNap zenekar újra hangszőnyeget sző a csendből. Imádságban fogant koncertjükről Gulyás Anna énekessel, dalszerzővel beszélgettünk.
  • 2024. április 16., kedd

    Duráczky Bálint szociológus szerint a tradicionális keretek lebomlása az elköteleződés megerősödését hozhatja egyházunkban.
  • 2024. április 16., kedd

    A Református Pulmonológiai Centrumban kapta meg Közép-Európában elsőként a gyógyszeres kezelést egy hatévesnél fiatalabb cisztás fibrózisos gyermek.
  • 2024. április 15., hétfő

    Alkohol- és drogfüggőségből szabadult srácok, közös munkájuk biztonságos közeget teremt számukra a reintegráció felé vezető úton.
  • 2024. április 15., hétfő

    Újraalapításának 30. évfordulójáért adott hálát a Kecskeméti Református Általános Iskola vasárnap.
  • 2024. április 12., péntek

    Százhúsz lelkész és missziói munkás találkozott a Káposztásmegyeri Református Gyülekezetben tartott Nagy-Budapesti Missziói Konferencián.
  • 2024. április 10., szerda

    Költészet napja alkalmából a tükrök fontosságáról és a férfivá nevelésről beszélgettünk Hajdúné Tóth Lívia, lovasberényi hittanoktatóval, lelkipásztor...
  • 2024. április 08., hétfő

    Hogyan kezdődik a templomépítés? Kell hozzá telek, tervek, támogatás? Külső-Kelenföldön rajzpályázattal indul. 
  • 2024. április 08., hétfő

    Az elmúlt évek felújításaiért adtak hálát a Tassi Református Egyházközségben, ahol a közösségi terek nemcsak az impozáns múltról, de az élettel teli j...
  • 2024. április 04., csütörtök

    Folytonosság és változás, külső tényezők és személyes hit, individualizmus és felekezeti elkötelezettség, ébredés és szekularizáció teszik sokszínűvé ...