2012. január 25., szerda - Ablonczy Áron |
Brokkolis szendvics
Vitaminbomba és kollagénfeltöltés!
Így téli időszakban mindenkinek érdemes megkóstolni!
Hozzávalók:
25-30 dkg mirelit brokkoli, 10 dkg reszelt sajt, 5 dkg füstölt
szalonna, 1 evőkanál nagyon finomra vágott petrezselyemzöld. 1 evőkanál tejföl,
1 evőkanál ketchup, csipet porcukor, só és törött fehér bors, reszelt szerecsendió - ízlés szerint,
kenyérszeletek.
A füstölt szalonnát nagyon apróra vágom, majd összekeverem a reszelt sajttal, a
tejföllel, a ketchuppel és a fűszerekkel.
Az előzőleg már megpirított kenyérre halmozom a felengedett és apró rózsáira vágott zöldséget.
(Ha előzőleg megfőzzük még omlósabb!)
Rákenem a sajtos-szalonnás keveréket, és az előmelegített grillsütőben addig pirítom a kenyereket, amíg meg nem színesednek. Melegen tálalom.
Különösen téli ifik után egy jó forró teával :)
Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.
Látogatók ma: 121, összesen: 1536514